Etentje met uitzicht!

In de periode september-oktober 2017 hield het MIAT een publieksonderzoek. We vroegen het publiek naar het imago en de beeldvorming van het huidige museum. Met de resultaten gaan we begin volgend jaar aan de slag om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen.

Maar liefst 1001 mensen namen deel aan de online enquête. Onder alle deelnemers hebben we een exclusief diner verloot, bij kaarslicht en met een prachtig uitzicht over de stad. Plaats van het gebeuren: de hoogste verdieping van het MIAT, waar op 28 september 2018 de nieuwe hoofdtentoonstelling het licht ziet.

20171218_AV_etentje onder dak (c) Corlazzzoli (12)

(c) Corlazzzoli

Afgelopen donderdagavond kwamen 4 duo’s hun prijs in ontvangst nemen. De kok van het museumcafé Bar Mitte verwende alle winnaars met een exclusief vijfgangenmenu, voorzien van begeleidende wijnen. Wij hoorden veel “ooh’s” en “aah’s” bij het betreden van ons intieme restaurant-voor-één-avond.

Dankjewel aan Bar Mitte voor de uitstekende service.

En aan onze tafelgasten: we hopen jullie terug te zien op de opening van deze museumverdieping, op 28 september volgend jaar!

(c) Corlazzzoli

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s